Case eksempel og ydelser

Mit ønske er at hjælpe den lille virksomhed med at opnå de største drømme og skabe den synliggørelse, der skal til...

Med en evne til at re-tænke og se nye vinkler og koblinger visuelt og konceptuelt og med næsten 20 års brancheerfaring gik det op for mig, at det måtte kunne bruges til noget, der kunne bringe værdi til andre.
Det handler ikke om at lave om på det, der virker, men mere på at optimere og bygge på alt det, der kan gøres bedre… Heraf opstod ReInventor som kun ønsker alle et bedre sted hen… ganske enkelt et level up!

01

Logo, website og fuld kampagne på Samsø

Jeg var så heldig at få lov til at transformere Mårup Multiservice på Samsø om til Ø-hus og Haveservice. Ønsket var at hjælpe øhus ejerne med at tage sig af alt omkring haven og huset. Således kan man som ejer bruge tiden på at slappe af og nyde den smukke ø.
Det stod klart at navnet skulle give god mening samt være nemt at huske. Dette understøttede webadressen Øhus.dk og det gik godt i tråd med Logoet, som også afspejler, at der er en mangfoldighed af serviceydelser at vælge imellem. Du vælger nemlig helt selv omfanget, som det også blev tydeliggjort på websitet. 
Websitet blev lavet, bilen udsmykket og foruden google søgeoptimering lavede vi et content årshjul, så kunderne kan nyde godt at små påmindelser om de relevante ydelser på de rigtige tidspunkter af året. Det er nemlig god service og folk kan så fange dig, når netop de har og ser behovet.
Nedenstående ses et par eksempler på SoMe approach – Den skal holdes nede på jorden og alligevel være rigtig lavet, så der konverteres kunder… Video skulle efter sigende give omkring 50% større effekt, når ellers den er rigtig lavet.
 

02

SO - what about - ME

Hvad siger kunderne..

03

Identiteter / Logoer

04

DE Grafiske ydelser

Jeg kan det meste og går rigtig meget i detaljen

Jeg er visuelt kreativ og nok bedst betegnet som den skolede perfektionist, der efter en alsidig og mangeårig erfaringsrejse ønsker at udfordre verden til fri kreativ leg i de mange niveauer af det visuelle univers.

Special Ydelser

Virtuel Marketing

Den ekstra marketing person der træder til fra distancen, når der optræder spidsbelastning eller specielle opgaver, der kræver en ekstra indsats. Se det som at have en Virtuel Wingman, der har din ryg og kan kaldes frem efter behov til en målrettet indsats.
(Evt. klippekortsordning)

Photoshop Retouch

Hvad er en Photoshop Haj? Billedbehandling kan omfatte mange områder. Det være sig almindelig retouchering og optimering, ensartning af flere billeder, samkopi og tilpasning til SoMe samt restaurering af gamle billeder. Forespørg gerne hvis specielle ønsker og udfordringer.

Fuld Makeover

Er du en Start Up som behøver det meste uden at have meget i bagagen eller en virksomhed, der ønsker en re-start udtryksmæssigt, så fortvivl ikke. Vi kortlægger sammen hvad en sådan hjælp vil indebærer, og der kan gives et tilbud på en fuld skræddersyet makeover i det omfang, der ønskes.

Det her roder jeg også med...

Motion Graphics

Hvad med at prøve at få lavet lidt levende grafik til de sociale medier som en visuel storytelling eller måske en teaser på hjemmesiden eller andetsteds. Lad os se på, hvad der kunne passe ind til jeres virksomhed.

Website

Er der behov for et wordpress website skræddersyet til din visuelle identitet med en rød tråd, vil jeg gerne hjælpe.

Det skal stå ud som dit eget samtidig med at det skal være redigerbart og muligt for dine fremtidige ændringer.
Få kvit og frit et personligt og engageret møde med mig og lad mig se på, hvordan jeg bedst hjælper netop dig og din virksomhed.