Case og ydelser

Mit ønske er at hjælpe den lille virksomhed med at opnå de største drømme og skabe den synliggørelse, der skal til...

Med en evne til at re-tænke og se nye vinkler og koblinger visuelt og konceptuelt og med næsten 20 års brancheerfaring gik det op for mig, at det måtte kunne bruges til noget, der kunne bringe værdi til andre.
Det handler ikke om at lave om på det, der virker, men mere på at optimere og bygge på alt det, der kan gøres bedre… Heraf opstod ReInventor som kun ønsker alle et bedre sted hen… ganske enkelt et level up!

01

Logo, website og fuld kampagne på Samsø

Jeg var så heldig at få lov til at transformere Mårup Multiservice på Samsø om til Ø-hus og Haveservice. Ønsket var at hjælpe øhus ejerne med at tage sig af alt omkring haven og huset. Således kan man som ejer bruge tiden på at slappe af og nyde den smukke ø.
Det stod klart at navnet skulle give god mening samt være nemt at huske. Dette understøttede webadressen Øhus.dk og det gik godt i tråd med Logoet, som også afspejler, at der er en mangfoldighed af serviceydelser at vælge imellem. Du vælger nemlig helt selv omfanget, som det også blev tydeliggjort på websitet. 
Websitet blev lavet, bilen udsmykket og foruden google søgeoptimering lavede vi et content årshjul, så kunderne kan nyde godt at små påmindelser om de relevante ydelser på de rigtige tidspunkter af året. Det er nemlig god service og folk kan så fange dig, når netop de har og ser behovet.
Nedenstående ses et par eksempler på SoMe approach – Den skal holdes nede på jorden og alligevel være rigtig lavet, så der konverteres kunder… Video skulle efter sigende give omkring 50% større effekt, når ellers den er rigtig lavet.
 

02

SO - what about - ME

03

Hvad siger kunderne

Kundereviews

Sagt om mig?

Kort beskrevet, fordi jeg har vildt travlt efter at have valgt Reinventor til at hjælpe mig med min markedsføring.

Fra første samtale med Thomas er man ikke i tvivl om hans engagement. Det stråler 110% igennem alt hvad han laver, jeg gik fra at skulle kæmpe om kunderne til at kunderne kæmpede om mig.

Forløbet med Thomas har indtil nu (for vi er slet ikke færdige med samarbejdet) været dybt professionelt, tillidsfuldt, grafisk perfekt og givende.
Daniel Gravlund Jørgensen
Indehaver af Øhus og Haveservice
Thomas Regin Bjørn bidrager med stort fokus og forståelse for opgavens konkrete indhold og omfang. Han formår at løse opgaver med stor grafisk faglighed og teknisk viden. Man ser tydeligt at han har en bred erfaring og ekspertise i sit fag.

Alle detaljer er på plads og gennemtænkte når man får en opgave løst af Thomas. Han er en god team-player og sparringspartner og sætter en ære at se en opgave fra alle vinkler. Hans evne til at afkode en stilart og følge den røde tråd er guld værd. Han arbejder selvstændigt, er fleksibel og er skrap til at gribe bolden og få den i mål.

Han kommer ind med god energi og højt humør. Man mærker at han brænder for at gøre en forskel, om det så handler om rentegning eller det er re-tænkning af et større projekt.
Luise Ø. Linde
Art Director hos BrandFix

04

DE Grafiske ydelser

Jeg kan det meste og går rigtig meget i detaljen

Jeg er visuelt kreativ og nok bedst betegnet som den skolede perfektionist, der efter en alsidig og mangeårig erfaringsrejse ønsker at udfordre verden til fri kreativ leg i de mange niveauer af det visuelle univers.

Special Ydelser

Det her roder jeg også med...

Få kvit og frit et personligt og engageret møde med mig og lad mig se på, hvordan jeg bedst hjælper netop dig og din virksomhed.