Jeg hjælper virksomheder med et"STEP UP" til bedre branding og synlighed i markedet tilpasset deres identitet og behov

Det er meget individuelt, hvor udfordringerne ligger. Når jeg kommer og iagttager udefra er det altid nemmere at se, hvor der skal løftes og det bliver min mission at få det et level up.
Jeg sætter en ære i personligt engagement og god indsigt. Herefter udfordrer jeg gerne i et samarbejde dig/jer til at tænke anderledes, hvor der måtte være behov for det.
Få dig et personligt og engageret møde med mig – for der kan sagtens flyves højt, selvom man er helt nede på jorden.

Thomas
Regin Bjørn

Jeg brænder for at lave visuelle løsninger, der skiller sig ud og jeg forstår samtidig også vigtigheden af at holde en grafisk linie og stil. Det er en balancegang imellem at skabe opmærksomhed og dynamik samtidig med, at genkendelighed og troværdighed bevares.

Jeg elsker at blive udfordret og ønsker altid at levere et godt produkt til en mere end tilfreds kunde.

Professionel Bagage

 • ReInventor (2020)

 • Underviser Mediegrafikeruddannelsen
  Herning (2019)

 • Grafisk Designer
  Design Eyewear Group, Århus (2014)

 • Grafisk Designer Envision (2012)

 • Grafisk Designer
  Recommended (Agency Spring), Århus (2008)

 • Bestseller – Vero Moda Marketing, Brande (2005)

 • Mediegrafiker
  Handels-Trykkeriet, Århus 2002

ReInvention og mig

At genopfinde er at bryde med låste forestillinger og ideér. Det er at udfordre det eksisterende og skabe noget nyt og bedre...

Jeg ønsker at befinde mig i spændingsfeltet imellem visuelt udtryk, bæredygtighed og re-tænkning. Jeg elsker at flyve højt med tanker og ideér uden grænser, samtidig med at jeg er helt nede på jorden.
De 3 områder jeg operere i understøtter selvfølgelig hinanden, da det jo er én og samme person du møder.

Da jeg er god til at genopfinde og lave om til nyt med en forståelse for det gamle har jeg samlet mig selv under navnet ReInventor.
Jeg genopfinder ikke den dybe tallerken – tværimod – jeg vil videre der-ud-ad og udfordrer mine omgivelser på en positiv måde.
Pixels&Dots
Mit grafiske øje, min visuelle evne og mit håndværk har jeg samlet under navnet pixels&dots, som er mit visuelle univers.
LetsRethink 
Er min side, hvor jeg ønsker at bidrage med et bæredygtigt snit og sidst, men ikke mindst har jeg beskrevet min evne til at Retænke og det at bruge en stærkt innovation og intuitionsevne under navnet The Rethinker.
Alt i alt er jeg bare mig, men siden skulle gerne kunne føre dig derhen, hvor du tænker, at jeg bedst kan hjælpe dig. Hvem ved – måske ender det med lidt af det hele..?
 
Med Pixels&Dots levere jeg skræddersyet visuel identitet i form af grafiske ydelser. Ideation/re-tænkning har jeg beskrevet under The Rethinker og Bæredygtigheden arbejder jeg kun med som “the real deal” under LetsRethink.

BRANDING, BÆREDYGTIGHED OG BUSINESS

Med mig som din Wingman, kan du få hjælp på et eller flere af disse områder efter eget ønske. Her vil den gode sammenhæng og synergi kunne opstå i en smuk rød tråd…