The Rethinker

Visuel Creativity IN ALL MATTERS

I en verden fuld af mediereplikering og same same, hvor alle gør det samme for at få succes, er det, du får, med mig om bord simpelt  –  My Way. Jeg giver dig mit blik, mit take, mit design og mine tanker til en given situation eller til et behov. Udfordrende med den dybeste respekt og empatisk lytning stræber jeg altid efter at få min kunde til det bedst mulige sted…

Visuel Creativity

Rethinking what you see...

At være visuel er en evne mange besidder, ligesom det at være kreativ er mange forundt i forskellige grader og på mange måder og niveauer. Ikke alle er dog begge dele, som det er tilfældet hos mig. 

Samtidig retænker jeg næsten hele tiden og ser altid nye vinkler og takes forme sig i alle mulige forskellige sammenhænge og retninger. Det er en evne jeg finder ret speciel og som også kræver at man kan omdanne og trække tankerne ud til noget virkeligt

Under navnet The Rethinker pakker jeg denne evne ud for at skabe nyt i en verden af muligheder.

Når intuition bliver til vision – Når tanke bliver til virkelighed…

Hvad er en Rethinker?

Noget i blodet og
i hovedet

 • At retænke er så meget i mit DNA at jeg er nødt til at give det plads.

  At retænke er en evne, der kan lægges ned over et hav af forskellige ting.

  Man kan sige, at det altid er med mig, i hvad end jeg laver. Her er der ingen grænser for hvor, hvornår og hvordan mine tanker udspiller sig.

  Det sker i en form, hvor nye vinkler fremkommer og hvor både de anderledes og de oplagte koblinger ses og kædes sammen.

  Nogle gange med stor kompleksitet andre gange i en simplicitet, der forenkler noget ellers indviklet.

  Det handler om at tænke anderledes – og jeg tænker bare anderledes end de fleste…

Visualisere og motivere

 • Jeg drives af at hjælpe mennesker og virksomheder videre på deres rejse med nye vinkler og input, som ud over at kunne motivere og skubbe i den rigtige retning også fremskønner processerne.

  Man når altså hurtigere sine mål med mig med på holdet, for ofte drukner ambitioner, overskud og momentum i en travl hverdag.

  Man klarer alt det, der skal gøres, og man glemmer at få et overblik og en retning på, hvor man skal hen og hvordan.

  Jeg spænder bredt i at kunne hjælpe på det personlige plan over iværksætteren og til de store og mere konceptuelle tanker for en virksomhed.

  Jeg er født med en evne og lyst til at ville hjælpe andre, og dertil kan jeg visualisere både i stemning/udtryk, i grafisk form og med ord og beskrivende billeder af den talte slags.

  Hvis du/I ønsker at transformere, elevere og realisere endnu hurtigere, så lad mig hjælpe med at visualisere, motivere og komme i mål.

Handmade unikhed

 • Indeholdende kreativitet, visualitet og innovation udfolder Rethinkeren sig i mit tilfælde på 3 områder og jeg tilstræber derfor ikke at føle mig begrænset og låst af mindset og i tanker.

  Det frie tanke har en uvurderlig kraft, men det er sin kunst at lade den blomstre uden at blive holdt tilbage af alt det, der er i forvejen.

  Rethinkeren ønsker ikke at blive defineret i en verden af begrænsende overbevisninger.

  Jeg er samtidig tilhænger af at se mennesker helt og er god til at se tingene fra flere sider.

  Med en motiverende bevidsthed mener Rethinkeren, at alt er muligt, hvis det modsatte endnu ikke er bevist.

  Stadig lægges der mange tanker, en del intuition og en masse ekspertise i bestræbelserne på at finde den rigtige løsning til det rigtige formål, hvilket skaber “handmade” unikhed, der løfter produkt, person eller projekter til det næste niveau…

Nota Bene

Personer i mafiaen var skruppelløse “bad guys” og ingen tvivl om at de skulle bekæmpes. Men det var folk med karakter, stålfasthed og en vilje og tro, som brugt til de rigtige formål og på en ordentligt vis er nogle enormt stærke kvaliteter.

Logoet til “The Rethinker” viser i sin egen tydelighed et billede på hvad re-tænkning også er:

Hvor det oprindelige logo har sin dukkefører-association, så har The Rethinker logoet Cap´en repræsenterende tankedelen og de røde tråde afspejlende, at jeg skaber røde tråde og sammenhæng, i det jeg ser og hører udover at tænke ud af boksen.

Samtidig står jeg frem som 100% mig, træder i karakter og byder ind med det jeg kan.

Vi er alle unikke mennesker og jeg tillader mig med The Rethinker at træde ind, som én der ser ting andre ikke ville se og én som elsker at give liv til nye tanker og ideér! 

Jeg møder verden åbent og ønsker altid, at hjælpe dem jeg møder til deres næste niveau, krydret med en sund respekt for hvor de er…