Virtual wingman

FÅ MERE TID

Play Video

Brand, Business og Bæredygtighed

Brand

Din virtuelle ekstra mand in persona

Jeg er meget langt fra en typisk grafisk freelancer og kan tilbyde meget mere… Jeg er meget bred visuelt – og ud over at behandle billeder og junglere med grafik på et højt niveau, så er konceptudvikling min hjemmebane og ideation min force.

Med “in persona” skal forståes vigtigheden at det virkelige møde forud for et virtuelt samarbejde. Det er enormt vigtig med en fælles kemi og en samarbejdsforståelse. Derfor møder jeg gerne fysisk op i den udstrækning at der er et behov og en styrkelse i dette. Eller er virtuelt tænk netop i en tidsbesparende forstand og en service, der give ro til afdeling og overhaling til “to do listen”.
Jeg glæder mig til at tilpasse min ekspertise til netop jeres behov og situation. SE VIDEOEN HERUNDER:

Play Video

Business

Du kan ikke se dig selv i nakken...

Få hjælp fra en personlig wingman der aldrig tog kaospilot uddannelsen – fordi at der er ting man ikke kan skoles i…

Så snart man strømliner ødelægger man potentialet for at nyt kan opstå!

Jeg sætter en ære i at komme udefra uden at være forudindtaget, men alligevel bevarer jeg min sunde skepsis til det jeg ser.

Jeg sørger for at få billedet til af passe med der, hvor man gerne vil hen. Så tiltrækker man det rette og det hele går i den retning man ønsker.

Jeg arbejder bla. inspireret at Tony Robbins og Dean Graziosi, Brendon Burchard med flere…

Bæredygtighed

Kom igang eller fortsæt rejsen...

Det kan være svært at få et overblik og se mulighederne.

Derfor bør du overveje at få hjælp udefra. Tiden kan være svær at afsætte, selvom ønsket om en grønnere profil og en lysere fremtid er til stede.

Start virksomhedens rejse mod en bæredygtig omstilling med det samme og lad mig hjælpe dig. 

Jeg ønsker at levere en skræddersyet handlingsplan, der passer til netop din virksomhed, da jeg brænder for at finde løsninger, der kan tages fat på nu og her samt anvise vejen frem…

Sammen tager vi hul på en ny fortælling…

kan det hele nåes denne uge?

Det håber jeg at det kan, så næste uges opgaver ligger klar til at bliver foldet ud. Ikke alle uger ender dog sådan og for de fleste og det er desværre helt normalt.

Specielt i marketingafdelinger og for mindre selvstændige erhversdrivende med høje ambitioner og mål er tiden ofte den største udfordring.

For tiden flyver afsted og opgaverne tager stadigvæk den tid de tager. Tit og ofte får nye tiltag ikke lov til at blive sat i søen, fordi at den daglige drift og maintainment  bruger tiden.

Om det er de mere dagligdagsopgaver eller måske de nye innovative tiltag, der er behov for hjælp til, for at frigive tiden bedst, er op til jer selv. Måske man er selvstændig og har brug for overblik over og hjælp til sin business. 

Med Vitual Wingman er her muligheden for at få gjort noget ved de ting, der bliver ved med at flytte fra den ene “to do liste” til den anden. Lige meget om man er en marketingafdeling, virksomhedsejer eller et sted, der gerne vil mere i en bæredygtig retning, men ikke ved hvor man skal starte…

Uanset hvad, så er der her en mulighed for at få hjælp til én specifik opgave ad gangen… så tøv ikke med at kontakte mig og lad mig forklarer nærmere…

Kontakt her for en Wingman

+45 28 74 35 86

Adresse Propelhuset, Søndergade 41D, Horsens

Email thomas@reinventor.dk